Grafisch ontwerp en webdesign

Onze Diensten

Lees hieronder meer over de diensten die we leveren en over hoe we dat doen. We leggen de focus op onze kernzaken: grafisch ontwerp en webdesign.
 
Ook kunnen we je van dienst zijn met hele andere opdrachten. Niet altijd vallen ze onder een van deze twee noemers. Om een indruk te krijgen van diverse projecten kan je een kijkje nemen in ons portfolio!

Webdesign

Websites moeten vooral niet te ingewikkeld in gebruik zijn, horen we vaak. Ze moeten daarnaast zonder al teveel moeite zelf bijgewerkt kunnen worden.
Inmiddels hebben we handen vol websites gebouwd met WordPress als CMS. Daarmee maken we die wensen een realiteit!
 
WordPress is een programma dat het mogelijk maakt om de website precies naar wens te ontwerpen aan de buitenkant, terwijl het gebruikersgemak erg hoog blijft aan de binnenkant. Je logt in met je account en na een paar klikken heb je met het grootste gemak een bericht toegevoegd, wijzigingen aangebracht of reacties goedgekeurd. Je krijgt van ons gratis een handleiding waar je altijd in terug kunt lezen hoe je dat precies doet.

Werkwijze

Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw website. We bieden ons webdesign in de vorm van pakketten. Kies het pakket dat aansluit bij jouw benodigdheden. Je weet dan op voorhand al precies wat je betaalt en wat je voor die prijs krijgt.
Daarna vragen we je om de offerte te ondertekenen. Na deze opdrachtbevestiging beginnen we met jouw project!
 
Je kunt ervoor kiezen om eerst een gratis intakegesprek in te plannen. Dat kan in het echt, maar ook telefonisch. We maken dan een gedetailleerd plan voor het design van jouw website. Wordt het een blog, een portfolio of een volledige webshop? Wil je hulp met SEO? Automatische backups? We garanderen dat je precies krijgt waar jij naar op zoek bent.
 
Tot slot bieden we iedereen die bij ons een website heeft laten ontwerpen korting op later onderhoud. Wil je na een tijdje dingen door ons laten veranderen? Dan doen we dat voor de helft van de prijs.
Heb je verder nog vragen, of heb je al een pakket gekozen en kan je niet wachten om te beginnen? We horen het graag!

Grafisch ontwerp

Vormgeven doen we in alle soorten en maten. We hebben talloze bedrijven voorzien van hun visuele identiteit door het logo en de volledige huisstijl voor ze te creëren. Daarnaast ontwerpen we ook reclamemateriaal, gelegenheidskaarten, verpakkingen, video’s, fotoboeken, magazines, albumhoezen, verjaardagsartikelen en nog veel meer.
 
Wanneer het op grafisch ontwerp aankomt, is de kans dus klein dat we je niet kunnen helpen!

Werkwijze

Je kunt gratis een offerte aanvragen voor jouw opdracht. Ga je met de offerte akkoord? Dan vragen we je eerst om hem even te ondertekenen. Zodra die opdrachtbevestiging bij ons binnen is, starten we met jouw project.
Je kunt ervoor kiezen om eerst een vrijblijvend intakegesprek in te plannen. Dat kan zowel in het echt als telefonisch. Hiermee kunnen we jouw wensen en voorkeuren nog beter tot ons nemen.
 
Vervolgens ontvang je na elke werkdag een update over de vorderingen. Je krijgt daarbij de kans om alvast wat feedback te geven, mocht je het project een iets andere kant op willen sturen. Tenslotte krijg je na het voltooien van het design een gratis feedbackronde!
 
Wil je meer informatie of heb je een opdracht voor ons klaar staan? Laat het ons weten! Of verdiep je eerst in onze pakketten om erachter te komen welke deal het beste bij jouw opdracht past.