Over Sculptor

Over Ons

Over Ons

Meer informatie over Sculptor

Sculptor is sinds 2017 actief in de branches grafisch ontwerp en webdesign. Onze rechtsvorm is een eenmanszaak. De opdrachten en designs worden nagenoeg allemaal verzorgd door oprichter Martijn Verboven (foto). Daarnaast is er ondersteuning van een social media manager, boekhouder en een team met vaste en vertrouwde freelance partners. Zij springen bij wanneer dat hoognodig is.

Onze missie…

…is simpel en vanzelfsprekend. We hebben passie voor mooi ontwerp. Daarom willen we de markt verzadigen en opknappen met tijdloos en kwalitatief hoogstaand design.
Mensen daar tegelijkertijd blij mee maken, is onze grootste motivering. Een klant die verheugd is omdat de ideeën die al tijden bij hem of haar in het hoofd zaten op een prachtige manier werkelijkheid zijn geworden. Dat is waar we voldoening uit halen!
 
Een belangrijke factor voor het bereiken van dat doel is om ook het ontwikkelproces zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Daarom vermijden we omslachtige uurtarieven en lange wachttijden zoveel mogelijk.
Dat doen we onder andere door offertes en intakegesprekken vrijblijvend aan te bieden, zoveel mogelijk te werken met pakketten in plaats van met het uurtarief en na elke werkdag een update te sturen over de voortgang.
Op deze manier zorgen we voor een soepele en aangename samenwerking, met een prachtig ontwerp als resultaat.
 
Wil je wat van die resultaten bekijken? Kijk dan eens rond in ons portfolio! Je kunt ook meer lezen over Sculptor-diensten en werkwijzen. Of verdiep je in de voordeelpakketten en neem contact op!

Martijn Verboven