Grafisch ontwerp en webdesign

Over Sculptor

Grafisch ontwerp en webdesign zijn niet weg te denken uit onze maatschappij. Ze staan aan de voet van bijna alles dat ons dagelijks leven beïnvloedt. Cruciaal voor het succes van elk bedrijf, maar ook allesbepalend tijdens bijvoorbeeld verkiezingen. Grafisch ontwerp vormt alle apps op je telefoon. De cover van elk boek. Het bepaalt de uitstraling van programma’s die je ziet op tv, of die van de felicitatiekaart die je naar een geliefde stuurt.

 

We leven dan ook in een wereld waarin de lat voor deze kunstvorm steeds hoger wordt gelegd. Zo wil elke zichzelf serieus nemende onderneming zich mooier, beter en professioneler profileren dan de rest. Dat maakt het zowel steeds belangrijker als lastiger om hetzelfde te bereiken. En dat is precies waar de passie en uitdaging van Sculptor liggen: het bereiken van dat doel – en het ook nog overschrijden. De nood daartoe wordt hier begrepen. De mogelijkheden liggen klaar. Alles om mensen met vertrouwen en succes van start te laten gaan. Om ze blij te maken. En natuurlijk ook om de wereld telkens een heel klein beetje op te fleuren met design van kwaliteit.

Werkzaamheden

Alles is mogelijk

Bij Sculptor kun je terecht voor al die verschillende producten. De absolute specialisatie ligt in branding. Het ontwikkelen van de perfecte huisstijl, met een logo dat jou aanzien geeft en echt onderscheidt. Vervolgens kunnen we die visuele identiteit kenbaar maken aan de rest van de wereld via een professioneel vormgegeven website die aan al jouw wensen voldoet. Mocht je slechts één van die twee producten nodig hebben, dan kan dat vanzelfsprekend ook.
 

Natuurlijk is er veel meer mogelijk dan alleen deze vorm van grafisch ontwerp en webdesign. Ook voor mensen die zich graag willen promoten, kan elke wens in vervulling worden gebracht. Van gigantische spandoeken en posters tot flyers op zakformaat – leg je idee voor en zie het tot beeld worden gehouwen.
 

Tenslotte is elke willekeurige grafische opdracht welkom – ook die van particulieren. Heb je bijvoorbeeld afbeeldingen of foto’s die op een bepaalde manier bewerkt moeten worden? Heb je trouwkaarten nodig? Of juist geboortekaarten? Een cover voor je nieuwe album? Misschien zit je met het idee voor een kerstcadeau, waarin je volledige familie bij elkaar in één schilderij staat gefotoshopt – voor een kerstboom zo hoog als de Big Ben. Het maakt niet uit wat het is: je kunt hier je wildste ideeën laten realiseren! Kijk eens in het portfolio om te zien wat er zoal mogelijk is.

Werkwijze

Aandacht voor jou

Een luisterend oor is van groots belang om jou de beste versie aan te kunnen bieden van het product dat jij voor ogen hebt. Wanneer je bij Sculptor iets laat ontwikkelen, blijf je daarom betrokken bij het proces. Dat betekent dat je niet alleen de gewerkte uren zelf kunt inzien en bijhouden via een speciale tool, maar ook dat je na elke werkdag een update over de voortgang ontvangt. Je krijgt het werk te zien en mocht je er feedback op hebben, dan overleggen we dat samen. Zo zorgen we ervoor dat jij precies krijgt waar je naar op zoek bent.
 

Om dat proces soepel van start te laten gaan, kun je gratis een offerte aanvragen. Ga je akkoord? Dan volgt een eerste kennismakingsgesprek, ook geheel vrijblijvend en op een locatie naar jouw keuze. We bespreken dan je opdracht. Jouw wensen worden gehoord. En vervolgens zal je die wensen gerealiseerd zien worden in werk waar je mee voor de dag kunt komen. Werk dat al jouw verwachtingen inlost en overtreft! Neem snel contact op voor vragen, een offerte of andere zaken!
 

Tarieven voor grafisch ontwerp en webdesign

Een goede prijs/kwaliteitsverhouding is natuurlijk de sleutel voor succes. Ook hier is het een missie om die verhouding zo perfect mogelijk te maken. Daarom krijg je werk van hoogstaande kwaliteit aangeboden, terwijl de tarieven scherp en concurrerend zijn. Die combinatie maakt Sculptor de beste optie voor de ontwikkeling van jouw product – en dat durven we te zeggen met zekerheid. Voor meer informatie over de werkwijze en tarieven kun je terecht op de tarievenpagina.

Over... Mij

Waarom grafisch ontwerp en webdesign?

Mijn naam is Martijn Verboven. Vanuit Nijmegen ben ik actief met Sculptor. Het was altijd al mijn droom: een eigen ontwerpbureau hebben. De eerste bouwsteentjes ervoor werden jaren geleden al gelegd. Het begon toen ik op 12-jarige leeftijd voor het eerst met Adobe in aanraking kwam. De trial van hun eerste Creative Suite trok mijn aandacht tijdens een zoektocht naar het beste programma om een afbeelding mee te bewerken. Vervolgens vond ik fotobewerking zo leuk dat het is blijven plakken. Ik wilde er beter en beter in worden. Ook het steeds beter leren kennen van PhotoShop in zijn geheel, bracht voldoening. Niet lang daarna begon ik in hetzelfde programma – jawel – ook logo’s en website-templates te ontwerpen.

 

Hoe het tot stand kwam…

Een hoop gênante logo’s, misplaatste 3D-effecten en meer dan twee keer zoveel levensjaren later, heeft deze aangeboren passie zich geuit in de creatie van deze website en alles dat er op staat. Al was de weg erheen natuurlijk lang…
Ik ontdekte eerst definitief dat grafisch ontwerpen en branding mijn voornaamste passies zijn. Begon ze te studeren. Ik leerde ook het bouwen van professionele WordPress-websites, zodat ik mijn templates daadwerkelijk tot leven kan doen komen. Ik werd door de jaren en stages heen vaardig in veel verschillende programma’s en leerde voor elke werkzaamheid het correcte programma te gebruiken. De eerste opdrachtjes, voor vrienden en familie, werden voltooid. En natuurlijk: uiteindelijk werd ik gediplomeerd.
 

Vandaag de dag is ook dat al wel weer even geleden. De nodige werkervaring is inmiddels opgedaan. Een deel ervan ervan bij Pastoor BV, waar ik ook branding, grafisch ontwerp en webdesign verzorg. En toen was ik er klaar voor! Vaardig, kundig en geleerd genoeg om voor mezelf te beginnen. Ik ontwierp voor de verandering m’n eigen huisstijl. Bouwde m’n eigen site. Kreeg al snel de eer om mensen blij te maken met mijn werk. En toen was jij hier! Ben je de volgende in de rij?

Martijn Verboven