Sculptor

aug / 03

Sculptor

/

Onze eigen huisstijl gaat een beetje terug naar de roots van het vak. Grafisch ontwerpen begon natuurlijk op papier. Je eindproduct fysiek in handen hebben, vinden wij nog steeds het mooiste dat er is. Die liefde voor papier is daarom verwerkt in het logo. Zo is het beeldmerk, de ‘S’ van Sculptor, vormgegeven als een stuk papier dat een paar keer is gevouwen. De zwarte streep (snede) die door het midden loopt, geeft de continuiteit door de vouwen heen aan.
De vouwen zorgen ervoor dat er een subtiel 3D-effect ontstaat, doordat het bovenste deel van de ‘S’ bovenop ligt en het onderste deel onderop. Zo krijgt een plat en minimalistisch logo toch meer diepgang.
 
Tenslotte beeldt de strakke en minimalistische stijl van het logo mijn eigen favoriete stijl uit. Dat betekent ook zwart-wit, met paars-roze als sub-kleur die daar scherp tegen afsteekt en toont dat we ook een heel andere kant op kunnen.
 
Wil jij je eigen huisstijl laten ontwerpen? Lees dan meer informatie, bekijk de voordeelpakketten of neem direct contact op!