Tarieven voor grafisch ontwerp en webdesign

Tarieven

Op deze pagina vind je de tarieven voor grafisch ontwerp en webdesign. De visuele identiteit is het allerbelangrijkste aan je bedrijf. Het laat zien wie je bent en wat je doet. Een krachtige huisstijl kan jou qua professionele uitstraling boven je concurrentie uit laten steken. Op die manier vergroot je je kans om bij potentiële klanten in het oog te springen. Zij zullen jou vervolgens gemakkelijker als een serieuze kandidaat voor hun opdracht beschouwen.
 

Hieronder vind je informatie over speciale pakketten. Door middel van die pakketten kan je zeer complete collecties krijgen, vanaf bijzonder voordelige tarieven. Er zijn pakketten voor websites in verschillende vormen en maten, maar ook voor grafisch werk. En natuurlijk voor een combinatie tussen de twee.
 

Geen pakket nodig, maar bijvoorbeeld enkel een logo of poster? Naast het standaard uurtarief vind je hier van enkele producten ook de gemiddelde ontwikkeltijd. Op die manier kan je alvast een grove schatting maken van het eindbedrag waar jouw opdracht op uit zal komen.
 

Duidelijk en betrouwbaar

Dat is precies waar je bij Sculptor op kunt rekenen: transparantie en eerlijkheid. Je weet waar je voor betaalt en hoeveel je betaalt. Daar kan niets aan veranderen zonder dat jij eerst een nieuwe handtekening hebt gezet. Geen fratsen.
 

De professionele visuele uitstraling die jou uniek maakt, wordt hier geleverd. En we durven te zeggen dat de prijs daarvoor de voordeligste is die je zal vinden voor werk van dit niveau! De getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Tarieven voor grafisch ontwerp en webdesign

Pakketten voor grafisch ontwerp

Meerdere producten nodig? Geniet dan van vlijmscherpe tarieven door een pakket te gebruiken. Je krijgt alles in het pakket voor het getoonde bedrag. Pas wanneer je er iets extra's bij neemt, gaat de prijs omhoog.
v.a. € 899,-

 

Brandingpakket

 

Met het Brandingpakket geef je jouw bedrijf de visuele identiteit die het nodig heeft om zich te kunnen profileren.
 

Omvat:
 

• Uniek logo
 

• Huisstijl inclusief visitekaartjes, briefpapier en overig drukwerk
 

• Volledige professionele website van het Middel-formaat, ontworpen in jouw huisstijl

v.a. € 349,-

 

Reclamepakket

 

Met het Reclamepakket verzeker je jezelf van drie schitterende producten die jouw boodschap perfect overbrengen en boven de rest uit zullen laten springen.
 

Jij kiest wat je wilt hebben. Of het nou gaat om een poster, flyer en brochure of iets heel anders: elke reclame-uiting is toegestaan.
 

Alle combinaties zijn mogelijk. Naast drie verschillende producten, kun je dus ook kiezen voor verschillende versies van dezelfde soort reclame-uiting.

v.a. € 249,-

 

Huisstijlpakket

 

Heb je alleen een logo met huisstijl nodig? Dit pakket is hetzelfde als het Brandingpakket, alleen zit er hier geen website bij in.
 

Ideaal als je al een site hebt en/of toe bent aan een redesign.
 

Omvat:
 

• Uniek logo
 

• Huisstijl inclusief visitekaartjes, briefpapier en overig drukwerk

Pakketten voor webdesign

Bij Sculptor zijn bepaalde diensten vanzelfsprekend. Zo is elke website standaard uitgerust met responsiveness, e-mail, optimalisering voor Google en professionele vormgeving. Daarnaast krijg je na het bouwen van je website zowel uitleg over het gebruik ervan als een digitale handleiding waarin je die uitleg terug kunt lezen.
v.a. € 349,-

 

Minipakket

 

Het Minipakket is perfect voor mensen die niet meer dan een simpele website nodig hebben. Vaak geschikt voor ZZP’ers.
 
Omvat:
 
• WordPress CMS
 
• Inhoud tot vier pagina’s
 
• Moderne, bijtijdse vormgeving
 
• Webshop tegen extra kosten
v.a. € 749,-

 

Middelpakket

 

Het Middelpakket is ideaal voor wie een flinke site nodig heeft, om meer te laten zien. Vergelijkbaar met deze website!
 

Omvat:
 

• WordPress CMS
 

• Inhoud tot zes pagina’s
 

• Strak ontwerp aan de hand van jouw huisstijl
 

• Eventuele webshop inbegrepen

v.a. € 1.049,-

 

Maxipakket

 

Het Maxipakket is vooral handig voor bijvoorbeeld bedrijven die een wat grotere website nodig hebben.
 

Omvat:
 

• WordPress CMS
 

• Inhoud tot tien pagina’s
 

• Strak ontwerp aan de hand van jouw huisstijl
 

• Eventuele webshop inbegrepen

Pakketten en acties

Pakketten

Een handige manier om van voordelige tarieven voor grafisch ontwerp en webdesign te kunnen genieten, is door een pakket te nemen. Ben je een starter? Benut dan bijvoorbeeld het Brandingpakket. Daarmee krijg je een professionele en unieke huisstijl, logo en volledige website voor nog geen 900 euro. Voor wie reclame nodig heeft, kan het Reclamepakket van pas komen en tenslotte is er het Huisstijlpakket.
 

Alleen een website nodig? Kies dan een webdesignpakket. Bekijk welk pakket het beste past bij het formaat van de site die jij voor ogen hebt.
 

Standaard een voordelig onderhoudsabonnement

Iedereen met een Sculptor-website krijgt standaard een onderhoudsabonnement. Dat betekent dat je wanneer je wilt ondersteuning kunt krijgen met je website. Wanneer er iets moet worden gerepareerd of je wilt er iets bij laten maken, dan kan dit voor slechts de helft van het standaard uurtarief!
 

Vast tarief in plaats van het uurtarief

Elke opdracht is anders. Zelfs bij twee mensen die hetzelfde product willen, verschilt de inhoud meestal enorm. Zo wil de één bijvoorbeeld een poster met een gedetailleerd ontwerp erin, terwijl een ander dezelfde poster verlangt, maar dan met slechts een paar woorden erop. In het eerste geval kunnen de kosten aan de hand van het standaard uurtarief wel érg hoog de lucht in schieten. In het tweede geval is de opdracht zo kleinschalig dat een tarief amper van toepassing is. Door zulke gevallen is een vast tarief altijd bespreekbaar. Een vast tarief in plaats van de normale tarieven voor grafisch ontwerp en webdesign, kan altijd worden overlegd!

Tarieven en tijden

Tarieven voor grafisch ontwerp en webdesign
Tarief grafisch ontwerp35 euro per uur
Tarief webdesignVaste prijs in overleg
Gemiddelde duur logo5 uren
Inclusief volledige huisstijl8 uren
Gemiddelde duur poster4 uren
Gemiddelde duur visitekaart1 uur
Gemiddelde duur brochure3 uren