Geboorteviltje of gebiertekaartje?

jun / 29

Geboorteviltje of gebiertekaartje?

/

We ontwerpen kaarten voor elk doeleind dat je je kan bedenken. Jouw gebeurtenis of evenement wordt de basis voor het ontwerp, waarin je verder al jouw wensen tot leven kunt zien komen. Dat maakt het een kaart die echt persoonlijk is. Een stuk leuker dan de voorgekauwde plaatjes in een winkel!
 
Je kunt jouw persoonlijke kaart laten ontwerpen voor slechts 50 euro. Daarbij krijg je ook begeleiding bij het laten drukken ervan, als je dat wilt. Een voorbeeld van wat je hier voor koopt, is een geboortekaart van enkele maanden geleden.
 
Kaart laten ontwerpen
 

Een extra feestelijke geboortekaart

Bij deze kaart was het idee dat het een bierviltje moest worden. We zijn er nog steeds niet over uit of dat het een geboorteviltje of een gebiertekaartje maakt, maar het belangrijkste is dat het resultaat erg geslaagd was. Daarbij hadden de kaartjes een handige extra functionaliteit tijdens alle kraambezoekjes…

“Je kunt jouw persoonlijke kaart laten ontwerpen voor 50 euro. Daarbij krijg je ook begeleiding bij het laten drukken ervan, als je dat wilt.”

Om het kaartje persoonlijker te maken voor het kind, is er op de voorzijde de tekening van een dinosaurus gebruikt die te zien is op het behang in de babykamer. De dinosaurus is daarvan overgetrokken. Op de achterkant vind je alle details over de baby zelf, in een typisch biervilt-kader.
 
Zo kunnen we elk idee een vorm geven. Ben jij ook van plan om een persoonlijke kaart te laten maken voor een speciale gebeurtenis? Laat dan een berichtje achter. Samen komen we tot een prachtig resultaat!