Logo laten ontwerpen: hoe werkt dat eigenlijk?

mrt / 20

Logo laten ontwerpen: hoe werkt dat eigenlijk?

/
Wil jij graag een logo laten ontwerpen, maar heb je geen idee hoe dat eigenlijk in zijn werking gaat? Het proces zoals dat verloopt bij Sculptor wordt hier duidelijk samengevat. Zo weet jij precies wat je mag verwachten!

Het begin is natuurlijk vanzelfsprekend: eerst moet jij ervan zijn overtuigd dat jouw klus hier in goede handen valt. Daarvoor is het bekijken van het portfolio een goed idee. Je kunt daarna ook gratis een offerte aanvragen. Ben je akkoord? Dan begint het proces pas echt!
 

Vorming van het concept

Om jouw opdracht tot een succes te maken, is communicatie van groot belang. Daarom mag je ook geheel vrijblijvend een eerste kennismakingsgesprek inplannen op een locatie naar jouw keuze. Tijdens dat gesprek kan je aangeven wat je wensen precies zijn. We maken dan samen het begin van jouw concept.

“Wanneer je niet alleen een logo nodig hebt, maar ook andere producten wilt laten ontwikkelen, is het handig om gebruik te maken van een pakket. Daarmee kun je veel geld besparen!”

Uitwerking van het concept

Vervolgens wordt jouw concept uitgewerkt tot een eerste opzet. Je kunt dan rustig je logo laten ontwerpen en ondertussen kan je het aantal werkuren bijhouden via een online tool. Zo weet je niet alleen wanneer je een oplevering mag verwachten, maar ook wat de prijs ongeveer zal zijn.
 
Wanneer je de eerste versie ontvangt, is het aan jou om te beoordelen of je er tevreden mee bent. Is er toch nog iets dat je eens in een andere opzet wilt zien? Dan is dat natuurlijk mogelijk. We bespreken samen je feedback en maken er op die manier precies het eindproduct van dat jij voor ogen hebt!

Geniet van voordeel met een pakket

Wanneer je niet alleen een logo nodig hebt, maar ook andere producten wilt laten ontwikkelen, is het handig om gebruik te maken van een pakket. Hiermee krijg je verschillende diensten vanaf een vast tarief. Op die manier kun je veel geld besparen.
 
Wil je bijvoorbeeld naast je logo ook een volledig uitgewerkte huisstijl? Maak dan gebruik van het Huisstijlpakket. Wil je hetzelfde, maar ook nog met een website erbij? Dan is er voor jou het Brandingpakket. Ook voor wie alleen een website nodig heeft, zijn pakketten beschikbaar. Daar lees je hier meer over!