Nieuw: innovatieve Ayce-sorbets!

aug / 09

Nieuw: innovatieve Ayce-sorbets!

/

UPDATE: Het onderstaande bericht is verouderd omdat AYCEeen redesign heeft gehad.
 
ORIGINEEL BERICHT: Er is deze zomer een nieuw ijsmerk bij gekomen: Ayce! Sculptor en ontwikkelaar Leadershead zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met de uitrol van deze verkoelende lekkernij.

Innovatieve structuur

Wat is er nou eigenlijk zo innovatief aan deze sorbets? Ayce brengt je de meest bekende cocktails als sorbets met 5% vol. En die sorbetstructuur is uniek, want alcoholhoudend ijs werd hiervoor alleen in de vorm van standaard waterijs geproduceerd.

“Ayce wil jou graag voorzien van een premiumervaring. Daarom is niet alleen het ijs uniek: ook het verpakkingsmateriaal, het logo en de uitstraling van ons design dragen hieraan bij.”

Inmiddels zijn de sorbet cocktails beschikbaar in drie smaken. Dat zijn de Strawberry Daiquiri, Pornstar Martini en Moscow Mule. Het alcoholische sorbetijs staat nu op de dessertkaart van enkele horecagelegenheden aan het strand. Daarnaast wordt het verspreid op evenementen en verenigingen. Uiteindelijk wordt het ijs op meer en meer plekken beschikbaar gesteld.
Wil je de voortgang en beschikbaarheid in de gaten houden? Volg Ayce dan op Instagram. Of houd de website in de gaten!

Ayce
 
Ayce wil jou graag voorzien van een premiumervaring. Daarom is niet alleen het alcoholische ijs uniek. Ook het verpakkingsmateriaal en de uitstraling van ons design dragen hieraan bij. Zo wordt het ijs geleverd in luxe en recyclebare glazen potten. Meer weten over het concept? Informatie over het ontwerp van het logo en de huisstijl voor het merk vind je in de portfoliopagina!