Nieuw logodesign ziet daglicht: MijnPK

jun / 07

Nieuw logodesign ziet daglicht: MijnPK

/

Er is deze week een kersvers logodesign afgerond en daarmee heeft een nieuw bedrijf haar gezicht gekregen. Het gaat om MijnPK, een praktijk voor paardencoaching van Deirdre van der Mijn.

MijnPK staat voor Mijn Paardenkracht. Het doel is om zoveel mogelijk mensen mee te geven hoe het voelt om in hun eigen kracht te staan. Paarden zijn daarbij de perfecte leermeesters: zij kunnen ons leren over onze eigen krachten, emoties, gedachten en gevoelens, vanuit een pure, oordeelloze en vertrouwelijke rust.

“Het doel is om zoveel mogelijk mensen mee te geven hoe het voelt om in hun eigen kracht te staan.”

Over het logo

Het logodesign weerspiegelt die verbinding tussen mens en paard. Dat doet het doordat het silhouet van een menselijk gezicht is verwerkt in de onderkant van het paardenhoofd. Daarnaast wilde Deirdre graag haar creatieve kant terug zien in het logo. Om dat doel te bereiken, is er gekozen voor de schilderachtige en kleurrijke uitstraling.
 
Er is nog een andere reden voor die uitstraling: het hoofd is geïnspireerd op het schilderij van een familielid. Dat schilderij zie je in de foto hieronder!
logodesign

Op het moment van schrijven staat de website van MijnPK nog grotendeels in de stijgers en is het logo er nog niet op te vinden, maar kun je er al wel terecht voor meer informatie over de persoon en gedachten er achter. Daarvoor ga je hier naartoe!
 
Zit jij ook met het idee om je eigen logodesign te laten ontwikkelen? Voor meer informatie kosten en voordeelpakketten kun je terecht op de pakkettenpagina. Voor vragen of andere berichten ben je hier welkom!