Partnerschap met Aufori Media

nov / 13

Partnerschap met Aufori Media

/

Deze zomer is er een partnerschap ontstaan tussen Sculptor en uitgeverij Aufori Media. Aufori is bekend van magazines als Ibiza Magazine en Werelds Wonen. Sinds kort specialiseert de uitgever zich ook in het creëren van reclamevideo’s.
 
Waar er zo nu en dan wordt geholpen met het vormgeven van bladen en websites, zijn het deze video’s waarvoor de samenwerking echt is gestart. Dat betekent voor ons dat er een heel nieuwe tak bij komt: audiovisuele vormgeving. Het filmen en monteren van video’s, maar ook het maken van animaties.
 
Aufori Media Magazines

Wat houdt zo’n video dan precies in?

Het gaat om relatief korte video’s van een minuut tot anderhalf. Aan de hand van een voorbedacht script filmen we de benodigde beelden in de zaak van de klant. Daar komt een voice-over overheen. Die vertelt het verhaal bij de beelden.
 

“Het resultaat is een simpel en doeltreffend reclamefilmpje dat voor een win-win-win-situatie zorgt.”

 
Het resultaat is een simpel en doeltreffend reclamefilmpje dat voor een win-win-win-situatie zorgt: wij leren nieuwe dingen en bouwen aan ons portfolio, Aufori gebruikt de video om het bijpassende blad te promoten en de klant krijgt veel reclame voor zijn of haar zaak.

Animaties

We maken ook filmpjes die uit foto’s bestaan. De foto’s animeren we, zodat de beelden toch bewegen en ze worden begeleid door tekst in beeld. Deze video’s zijn geschikt voor korte promoties van vijftien seconden tot een halve minuut. Hoewel de eerste ‘grote’ video op het moment van schrijven nog in ontwikkeling is, kun je van een animatiefilmpje hieronder alvast een voorbeeld bekijken.
 


 
Is een soortgelijke video ook iets voor jouw onderneming? Hoewel we de dienst nog niet aanbieden op onze site, kan je er altijd contact over opnemen!