Redesign: Ayce is nu AYCE

dec / 17

Redesign: Ayce is nu AYCE

/

Afgelopen jaar werden de AYCE sorbets gelanceerd. Dit merk brengt je jouw favoriete cocktails in sorbet-vorm. Er ontbreekt geen enkel ingrediënt, want het is gelukt om zelfs alcohol te bevriezen in de sorbetstructuur!

 

We richtten ons met de AYCE sorbets voornamelijk op festivals, strand en daarmee jongere doelgroepen. Daarom werd het product hetzelfde in de markt gezet als het calippo-achtige alcoholhoudende waterijs van andere merken. Zoals terug te lezen is in de originele aankondiging van vorig jaar.

 

Inmiddels is daar verandering in gebracht. Doordat AYCE sorbets worden gemaakt van kostbare ingrediënten zoals geperst vers fruit en speciale AYCE rum en wodka, werden de sorbets na keuringen als kwalitatief hoogwaardig beoordeeld. Dit betekent dat het merk zich als eerste alcoholische sorbet kan richten op het hoge segment van de markt. En daarom is dat vanaf nu precies wat we doen!

AYCE Sorbets

Nieuw uiterlijk

Bij een hoger segment hoort natuurlijk ook een luxere uitstraling. De originele zon en strand-stijl moest daarom plaatsmaken voor iets nieuws.
We hebben het nieuwe logo ontworpen in een stijl die je vaker ziet bij bijvoorbeeld dure wijnen of kledingmerken: schreefletters met een elegante uitstraling. De gouden letters op een zwarte achtergrond dragen bij aan een duurder gevoel. En nu het logo volledig uit hoofdletters bestaat, wordt de naam officieel ook zo geschreven.

“Wie goed kijkt, blijft een hint naar cocktails zien: de Y heeft subtiel de vorm van een cocktailglas.”

AYCE Sorbets
 
Toch boet het nieuwe logo niet in aan herkenbaarheid. Wie goed kijkt, blijft een hint naar cocktails zien: de Y heeft subtiel de vorm van een cocktailglas. Daarnaast hebben we de letters knipjes gegeven. Deze kleine uitgesneden hoekjes geven de letters een eigen gezicht. Ze zorgen voor een subtiel optisch 3D-effect en geven het logo daarmee meer diepgang.

AYCE Sorbets
We hopen AYCE tegen de zomer van 2020 in veel horecagelegenheden op de menukaart te hebben. Tot die tijd kan je alle ontwikkelingen van AYCE sorbets in de gaten houden via de nieuwe Instagram-pagina en natuurlijk via de AYCE-website, waar ook de bovenstaande mobiele bar kan worden ingehuurd voor jouw evenement of gelegenheid. Meer zien van onze designs voor het nieuwe AYCE? Check dan eens ons portfolio!