Samenwerking met ProActive

feb / 07

Samenwerking met ProActive

/

Sinds het begin van dit jaar werkt Sculptor samen met ProActive, een nieuwe onderneming van 3DPI Management. We hebben de handen ineengeslagen omdat onze kwaliteiten elkaar perfect aanvullen. En dat betekent dat er de komende tijd extra veel logo’s en websites uit onze fabriek zullen rollen.

 

ProActive krijgt twee bedrijfstakken. Met ProActive Lease gaat het bedrijf mensen helpen bij het leasen van een zakelijke of particuliere auto. Daarnaast komt er ProActive Media, waarmee webhosting zal worden verzorgd.

Samenwerking

Dat is waar onze hulp bij komt kijken. ProActive beschikt over een groot bestand met klanten die websites nodig hebben, maar kan ze straks alleen webhosting bieden. Daarom gaan wij de sites daadwerkelijk ontwerpen en in elkaar zetten. Zo nu en dan worden het logo en de huisstijl van een klant ook meegenomen in dit proces. Het kan daarbij gaan om een redesign, maar ook om totaal nieuwe branding voor bijvoorbeeld een startup.
Zo zijn de sites voor ProActive eerst zelf aan de beurt. Deze zullen begin 2020 lanceren, maar het ProActive-logo kan hier al worden bekeken.

ProActive-logo

 

We hopen er op deze manier een vruchtbare samenwerking van te maken. Eentje die talloze ondernemingen vernieuwt en aan een frisse uitstraling helpt. Benieuwd naar de resultaten? Ons werk is altijd te bekijken in het portfolio!

Webdesign

Zit jij ook na te denken over een logo of website, maar weet je nog niet zo goed hoe of wat? Je kunt je eens verdiepen in onze diensten. Hier leggen we uit hoe het proces van een logo- of websiteontwerp nou precies verloopt en wat je erbij mag verwachten.

 

Als je al weet wat je wilt en je vraagt je vooral af wat dat dan mag kosten, dan kan je terecht bij onze pakketten. Hier vind je verschillende aanbiedingen waarmee je een aantal producten krijgt voor een vast bedrag. Is je opdracht zo klein dat een pakket er niet aan te pas komt? Dan maken we ‘m aan de hand van het uurtarief. Je kunt altijd informatie opvragen via onze contactpagina.