Voordelige webdesign en vormgeving dankzij pakketten

mrt / 21

Voordelige webdesign en vormgeving dankzij pakketten

/
Misschien heeft het je al wel eens doen fronsen: je zoekt voordelige webdesign en vormgeving, maar overal waar je kijkt, lopen de kosten torenhoog op. Vaak komt dit door een hoog uurtarief, terwijl het werk veel tijd kost. Sculptor biedt jou een ideale oplossing voor dit probleem!

Je kunt hier namelijk gebruik maken van pakketten. In die pakketten zitten verschillende producten bij elkaar, zoals bijvoorbeeld een logo, website en volledige huisstijl. In plaats van een hoog uurtarief te hanteren voor elk van die dingen, krijg je ze met een pakket dus samen voor één vast bedrag. En dat bedrag valt nog lager uit dan de prijs die je voor enkel een website zou betalen met een vast uurtarief!

“Zo kun je voor de prijs die je normaal betaalt voor bijvoorbeeld het ontwerp van een reclameposter, met dit pakket tot wel drie verschillende posters krijgen.”

Pakketten voor voordelige webdesign en vormgeving

Kortom: je kunt met pakketten dus behoorlijk veel geld besparen. Er zijn zes verschillende soorten, waarvan de eerste drie voor grafisch ontwerp.
 

  • Brandingpakket
   Ben jij bezig bet het starten van je eigen onderneming? Dan is het Brandingpakket iets voor jou. Betaal geen duizenden euro’s enkel voor de ontwikkeling van je site, maar ontvang zowel die website als je logo én de huisstijl voor minder dan 900 euro!
  • Reclamepakket
   Wil jij jezelf graag promoten? Dan komt het Reclamepakket goed van pas. Voor de prijs die je normaal betaalt voor het ontwerp van een reclameposter, kun je met dit pakket tot wel drie verschillende posters krijgen. Je kunt drie uitingen combineren zoals je zelf wilt. Heb je bijvoorbeeld genoeg aan één poster, dan kun je er ook een flyer, brochure of iets anders bij laten maken. De keuze is aan jou!
  • Huisstijlpakket
   Vergelijkbaar met het Brandingpakket, maar dan zonder website. Voor de prijs die een logo normaal kost, krijg je dankzij dit pakket je volledige huisstijl. Ideaal wanneer je geen website wilt, of er al eentje hebt, maar deze wilt voorzien van een nieuwe lik verf.

  “Voordelige webdesign en vormgeving is makkelijk te krijgen wanneer je met een eenvoudige website al tevreden bent. Met het Minipakket krijg je namelijk al een modern vormgegeven website met vier pagina’s voor de stuntprijs van 249 euro! ”

  Pakketten voor webdesign

  Als je alleen een website wilt laten maken, kun je kiezen uit drie pakketten voor webdesign. Het Minipakket is handig als je aan een vrij simpele, meer beperkte website al voldoende hebt. Je kunt er dan een krijgen voor de stuntprijs van 249 euro, met tot vier pagina’s en een moderne vormgeving waar jij je echt mee kunt laten zien.
   
  Het Middelpakket geeft je een website die qua formaat vergelijkbaar is met deze Sculptor-website. Tot zes pagina’s, eventuele webshop inbegrepen en met de mogelijkheid om de site in jouw bestaande huisstijl te laten vormgeven.
   
  Echt een grote site nodig? Het Maxipakket biedt hetzelfde als het Middelpakket, maar dan tot zelfs tien pagina’s.
   
  Je kunt verdere details over de pakketten en hun prijzen vinden op deze pagina. Andere vragen? Neem contact op!