Waarom WordPress als CMS?

dec / 08

Waarom WordPress als CMS?

/
Je hebt de naam WordPress ongetwijfeld al wel eens eerder gehoord. Het krachtige contentmanagementsysteem bestaat dit jaar alweer vijftien jaar. In die tijd is het rap gegaan met WordPress: vandaag de dag is het de drijvende kracht achter meer dan een derde van alle websites op het internet.

En dat is niet zonder goede reden. WordPress is vooral geroemd om het grote gebruikersgemak voor de eindgebruiker. Tegelijkertijd is het een systeem waarmee je websites kunt bouwen die uitgebreid, complex en gedetailleerd zijn. Of je nou een simpele blogwebsite wilt hebben, een uitgebreide bedrijfswebsite of een website zoals degene waar je dit momenteel op leest: alles kan met WordPress.

Dus… Waarom WordPress als CMS?

Het geeft de mogelijkheid om alles te maken dat jij verlangt, terwijl complexiteit nooit een probleem zal worden. Voor jou als eindgebruiker zal het managen van de site hoe dan ook overzichtelijk en gemakkelijk blijven. Op die manier biedt WordPress simpelweg het beste van beide werelden. Dat is precies de reden waarom WordPress als CMS wordt gebruikt achter Sculptor-websites.

“Moet er na verloop van tijd toch iets aan je website gebeuren dat je zelf niet voor elkaar krijgt? Dan kun je gebruik maken van het onderhoudsabonnement. Het houdt in dat je bijwerkingen kan laten doen — voor slechts de helft van het standaard uurtarief!”

Gratis uitleg en handleiding

Om er zeker van te zijn dat ook jij met een goed gevoel van start kan in WordPress, krijg je na het bouwen van je site gratis uitleg over de werking ervan. Ook krijg je een bestand waarin je die uitleg terug kan lezen. Zo worden dingen als het bijwerken van pagina’s, onderhouden van je e-mail en het toevoegen van nieuwsberichten een eitje. Ook dit is waarom WordPress als CMS zo populair is: het is makkelijk om er mee te beginnen, maar ook net zo makkelijk om er meer over te leren.

Onderhoudsabonnement voor de helft van het geld

Moet er na verloop van tijd toch iets aan je website gebeuren dat je zelf niet voor elkaar krijgt? Dan kun je gebruik maken van het onderhoudsabonnement. Dit abonnement is geldig voor iedereen met een Sculptor-website. Het houdt in dat je bijwerkingen kan laten doen – voor slechts de helft van het standaard uurtarief! Lees hier meer over de verschillende aanbiedingen. Meer informatie over onze diensten en werkwijze vind je op de pagina Diensten. Toch nog vragen? Neem dan snel contact op!